Kim Kardashian ka qenë dhe mbetet ndër emrat më të komentuar. Ajo është e dëshiruar nga njerëzit dhe kete e dëshmon fakti se së fundmi ka arritur të ndiqet nga 170 milionë njerëz në Instagram.

Për këtë nuk ka pasur se si të mungojë një falënderim nga ana e saj, nëpërmjet një postimi ku shfaqet seksi. “170 milionë! Wow, ju dua juve të gjithëve kaq shumë”, ka shkruar Kim pranë postimit.