Debati: Artan Imami: Pse për dy vjet e gjysëm ti u bërë pronar i atij teatri me dhunë?

Budina: Nuk dua të flas me ju se ju jeni pjesëmarrës në krim i dashur Artan. Nuk ngritët zërin kur polica nderhyri.

Imami: Ti gënjen! Kujtohu njëcik se u takuam. Ti më kërcënove kur erdha për të marrë këmishat e mia, më the “hajde provoje të afrohesh”.

Të të vijë turp, më ke pasur dhe komshi. Boll bërë monologun e partisë. Këta kanë thyer ligjin, më kanë ndaluar mua të marr gjërat private në teatër. Ky njeri karakterin e ka aq elastik. Ai ka frikë nga e vërteta.