Në figurë, tregojmë tre elemente që shoqërohen zakonisht me fatin: ylber, tërfili me katër gjethe dhe dora e hamsas. E preferuara juaj do të jetë përgjegjëse për dërgimin e mesazhit pozitiv që ju nevojitet tani. Mendoni me kujdes përpara se të zgjidhni dhe, kur të keni vendosur, vazhdoni të lexoni që të dini se çfarë elementi juaj dëshiron t’ju tregojë tani.

Ylberi
Konfuzioni i brendshëm që keni përjetuar kohët e fundit dhe ju ka penguar të jetoni ashtu siç dëshironi do të përfundojë. Qetësia dhe siguria do të dominojnë edhe një herë në brendësinë tuaj dhe do të largojë nga zemra juaj gjithçka që nuk ju bën të lumtur. Ditët e ardhshme do të keni shumë argëtim dhe do të bëni mjaft plane. Shijoni ato në mënyrën më të mirë të mundshme dhe angazhohuni në ekuilibrin tuaj të brendshëm.

Tërfili me katër gjethe
Do të përjetoni emocione të forta në fundjavë: në disa çaste do të jeni të lumtur dhe entuziastë për jetën; në të tjera, më introspektive për gjithçka që ka ndodhur kohët e fundit. Sidoqoftë, kjo nuk është një gjë e keqe, ky reflektim do t’ju japë mençurinë e nevojshme për të krijuar momente edhe më të vërteta dhe të vazhdueshme lumturie.

Dora e Hamsës
Ju nuk po përjetoni momentin më të mirë të jetës tuaj dhe, në fund të fundit, ju e dini shumë mirë. Sidoqoftë, nuk është tepër vonë për të zgjidhur problemet që ju dëmtojnë zemrën dhe të filloni të krijoni një rrugë të re për veten tuaj. Këtë fundjavë do të keni mundësinë të lini krenarinë mënjanë dhe të filloni të piqeni. Keni qëndrim dhe dashamirësi dhe jeta juaj do të fillojë të ndryshojë për më mirë! / meb.al