Numri i të vdekurve si pasojë e koronavirusit të ri arriti në 1 891 gatë 24 orëve të fundit duke arritur në total në 38 664, njoftoi sot Universiteti Johns Hopkins.

“Numri i rasteve të kontaminuara ka arritur në 732 197 që prej fillimit të epidemisë”, shtoi univeristeti që ndodhet në Baltimore.SHBA-ja numëron më shumë të sëmurë dhe të vdekur në botë si pasojë e pandemisë së COVID-19.