Binjakët- Yjet nuk do të jenë më në kundërshti me shenjën tuaj, ndaj bëni mirë që të ecni përpara. Keni kaluar një moment krize dhe tashmë do mund të merrni frymë. Kush prej pak kohësh ka mbyllur një histori, duhet të rikuperohet dhe të gjejë zgjidhje. Nëse nuk dekurajoheni, do e shfrytëzoni këtë periudhë më së miri.

Shigjetari- Ju pret një e hënë e bukur dhe sidomos orët e mbrëmjes. E shtuna dhe e diela, mund të ishin shumë të dobishme. Do ju duhet që ti bëni llogaritë me një lloj tensioni dhe me rënie energjie. Sot do të keni mundësi që të kuptoni se çfarë dëshironi vërtetë.