Anëtarët e KQZ-së, do të japin një pjesë të pagës së tyre, si kontribut për lehtësimin e përballimit të nevojave për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar sot se i përgjigjet pozitivisht thirrjes së Kryetarit të Kuvendit, Gramoz Ruçi, për kontributin financiar per lehtësimin e përballimin e situatës së pandemisë COVID-19.

Anëtarët e KQZ-së, kanë vendosur të japin një pjesë të pagës së tyre, si kontribut për lehtësimin e përballimit të nevojave për parandalimin e përhapjes se këtij virusi të rrezikshëm, thekson KQZ në njoftim.

Ditën e djeshme drejtuesit e institucioneve të pavarura njoftuan se kanë pranuar përgjysmimin e pages së tyre për tre muaj, duke iu përgjigjur thirrjes së Kryetarit të Kuvendit, Gramoz Ruçi.

Ruçi, iu drejtua me një thirrje drejtuesve institucioneve të pavarura kushtetuese dhe atyre të krijuara me ligj, për përgjysmimin e pagës së tyre për një periudhë tremujore, në shenjë solidariteti për përballimin e pasojave të pandemisë COVID-19.