Një vatër zjarri në zonën e Linzes në malin e Dajtit është shuar nga forcat ajrore dhe tokësore.

Krahas angazhimit nga toka të efektivëve përkatës të MZSH u kërkua ndërhyrja nga ajri dhe një helikopter i Forcës Ajrore dhe ekuipazhi i tij u angazhuan në operacion.Prej disa minutash vatra e zjarrit është shuar.