Pak njerëz kanë vendosmërinë dhe angazhimin e Dashit. Ata kurrë nuk heqin dorë nga ndonjë qëllim dhe janë gjithmonë të gatshëm të fitojnë një sfidë tjetër, të demonstrojnë vlerën e tyre dhe të rriten edhe më shumë. Misioni juaj është të motivoni këtë ndjenjë tek njerëzit e tjerë, t’u tregoni atyre se si mund të forcohen dhe të afrohen më pranë qëllimeve të tyre.

Demat janë të durueshëm, ata dinë të presin për momentin e duhur për të vepruar dhe nuk ka gjasa të nxitojnë me fjalë ose qëndrime. Kështu që misioni i tyre është të ndihmojnë njerëzit të lënë impulsivitetin dhe t’i mësojnë ata të lejojnë jetën të marrë rrugën e saj, gjë që do t’i bëjë të jetojnë më paqësisht.

Binjakët janë njerëz që mund të zbatojnë të menduarit logjik dhe racional në shumicën e situatave, kjo është e rëndësishme sepse i pengon ata të përfshihen emocionalisht në shkaqe që nuk mund të ndryshojnë dhe të ruajnë stabilitetin e tyre emocional. Misioni juaj është të mësoni këtë mënyrë të qenit ndaj njerëzve të tjerë, në mënyrë që të zvogëloni zhgënjimet tuaja në jetë.

Ndjeshmëria është një dhuratë natyrale për ju dhe diçka që mungon në botën tonë në përgjithësi. Fati u ka dhënë këtyre njerëzve misionin për të inkurajuar ndjeshmëri më të madhe ndaj atyre që kanë përreth, duke i bërë ata të lënë mënjanë egoizmin dhe të shikojnë veten me më shumë empati dhe dashuri.

Vetëbesimi është një nga cilësitë e shkëlqyera të Luanit. Këta njerëz dinë ta vlerësojnë veten dhe nuk pranojnë më pak nga sa e dinë se meritojnë. Misioni juaj është të ndihmoni shokët tuaj të ekipit të zhvillojnë këtë veçori, e cila do t’i bëjë ata më pak të varur dhe më të lumtur.

Mendjet e Virgjëreshës janë shumë të zhvilluara, prandaj ata janë në gjendje të perceptojnë, mendojnë dhe planifikojnë me efikasitet unik. Misioni i tyre është të ndihmojnë njerëzit në situata të vështira duke u dhënë atyre sqarime dhe rehati, si dhe përgjigje që ata mund të mos jenë në gjendje t’i gjejnë vetë.

Ata kanë një mision për të sjellë dashurinë në këtë botë. Ata duan si asnjë tjetër dhe dinë ta ofrojnë atë ndjenjë në një mënyrë të shëndetshme, pa pritje dhe kërkesa. Kështu që ata mund të bëjnë një ndryshim të madh duke i mësuar njerëzit të duan në mënyrën e duhur.

Akrepat janë natyrisht inteligjentë dhe shumë të kujdesshëm, ata janë në gjendje të shohin gjëra që askush tjetër nuk i sheh dhe të gjejnë përgjigje dhe rrugë, edhe në mes të konfuzionit të jashtëm. Misioni i tyre është të jenë udhëzues për njerëzit, duke ndriçuar hapat e tyre dhe drejtimin e rrugës së tyre.

Të pajisur me sinqeritet, Shigjetarët nuk kanë frikë të shprehen me ndershmëri dhe e dinë që kjo është mënyra e vetme për të krijuar marrëdhënie të vërteta. Misioni i tyre është të hapin sytë e njerëzve ndaj atyre që nuk duan të shohin dhe t’i ndihmojnë të evoluojnë.

Bricjapët janë të përqendruar dhe të përkushtuar për suksesin e tyre, ata gjithmonë zhvillojnë talent dhe aftësi të reja që i çojnë përpara, prandaj ata janë në gjendje të njohin potencialin në ata që kanë përreth tyre. Misioni i tyre është të ndihmojnë njerëzit të shohin dhe përsosin talentin e tyre, duke i çuar ata drejt një jete të suksesshme.

Ujorët kanë dhuntinë e lirisë, prandaj ata jetojnë ashtu siç duan dhe nuk pranojnë asgjë që nuk i bën të lumtur. Misioni i tyre është të përhapin mesazhin e lirisë dhe t’i ndihmojë njerëzit të jetojnë në mënyrë më kuptimplotë.

Peshqit janë më empatikët e zodiakut. Mund të kuptojnë ndjenjat e njerëzve të tjerë, të flasin me zemër dhe të motivojnë njerëzit e tjerë që të vazhdojnë më tej. Kjo dhunti duhet të ndahet, kështu që ky është misioni i këtyre shenjave: përhapin empatinë në botë dhe i bëjnë njerëzit të kenë më shumë njerëzillëk.