Greta Koçi prej vitesh mbetet një nga këngëtaret më të dashura për publikun dhe shumë aktive me projekte muzikore. Pasditen e sotme, Greta ishte e ftuar tek “Rudina” për të folur rreth këngës së saj më të re “Lum kush m’ka”.

Rudina e ng acmoi paksa Gretën edhe për jetën private duke i thënë se astrologe Meri tha që shenja e Peshores këtë vit duhet të vendosë në dashuri.“Varej nga ty tha Meri. Se je ti ajo që nuk pranon dhe re fuzon. Por këtë vit duhet të vendosësh”, i tha Rudina.“Këtë vit besoj që jemi në ujëra të mirë”, u përgjigj Greta duke e bërë për herë të parë publike lidhjen.“Të shpresojmë të realizohen parashikimet e Merit”, përfundoi këngëtarja.