Meral tron ditet kur pë rballet me nënën e saj dhe nuk e pranon atë. Nëna i tregon Meralit se ajo nuk e ka br aktisur por atë e kanë rr ëmbyer kur ishte e vogël. Serkan bie pre e kurthit të Kemalit dhe përfundon në komisariat. Defne përpiqet t’i tregojë Gokhanit se Xhemre nuk ka ndryshuar. Banu shkon në jetimore dhe fajëson Kaderin për gjithçka që i ndodhi. Pavarësisht sjelljes së as hpër të së ëmës Kader ofrohet ta ndihmojë atë.

I nxitur nga Defneja Gokhani z ihet me Xhemren. Meral shkon në shtëpinë e nënës së saj dhe mëson se nëna e saj e dinte të vde kur. Gynej puth për herë të parë Songylin. Kjo e fundit in atoset. Serkan aku zon Kemalin që e ka futur në kurth. Mesude e kundërshton para policëve duke thënë se Kemali nuk e bën këtë gjë./revistawho