Nazan dhe Defne kanë frikë se halla e Xhemres do ja marrë pasurinë. Halla e Xhemres, Emel vendos të birësojë Xhemren dhe i premton se bashkë do ndërtojnë një jetë të re.

Kader pajtohet me Songylin. Emel vendos t’i tregojë Xhemres për pasurinë por Nazan e ndalon. Mesude i mban mëri Kemalit. Feride dhe Toprak shkojnë në një kurs kërcimi.

Gokhan gjen përgjigjen e analizave dhe mendon se nëna e tij është e sëmurë. Ajo i tregon se analizat i përkasin babait të tij. Ky i fundit kërkon të bashkohet me familjen tani që është sëmurë.

Songyl i shpreh dashurinë Gynejit. Banu i kërkon falje Kaderit./revistawho