Presidenti Ilir Meta ka thirrur sot një protestë, për shpëtimin e Shqipërisë. Por, në internet ka nisur humori, me njeriun që identifikohet si 7%-shi dhe “Ilir floriri”. Është e vështirë për të, që t’ja harrojnë “bëmat”.