Nga Eduard Zaloshnja/

Konferenca e Donatorëve u mbyll me lajmin se 1.15 miliardë euro do t’i jepen Shqipërisë në formë donacionesh dhe kredish të buta, për eliminimin e pasojave të tërmetit të 26 nëntorit. Por a ka patur meritë qeveria Rama në arritjen e kësaj shifre? Këtë pyetje e bëra në sondazhin periodik që zhvilloj për revistën e botuar në anglisht Follow Business Albania.

Dhe ja si u përgjigjën ata të anketuar që kanë gjasa të marrin pjesë në zgjedhjet e rradhës: 70% anojnë nga PO-ja e 30% anojnë nga JO-ja. A pati meritë qeveria Rama në sigurimin 1.15 miliardë eurove ndihma e kredi të buta për eliminimin e pasojave të tërmetit