Jessica Weaver i ka 8.6 milionë ndjekës në Instagram. Gjithë këta ndjekës, ajo i ka arritur falë ekspozimit të tepërt që ia bën trupin, por, edhe për shkak të prirjeve të saj si vegane e fitnessmode.

Së fundmi, në këtë rrjet social ajo ka hedhur një video të bërë në shtrat derisa ishte e veshur me mikrobikine. Jessica dukej shumë se ksi dhe ka marrë shumë komente dhe nga ndjekësit arabë që ka.