Me një listë të gjatë meshkujsh në telefonin e saj, Frankie Considine filloi të fliste me dhjetëra burra njëkohësisht, duke kryer edhe marrëdhënie sek suale.
Ajo tashmë kishte bërë se ks me katër prej tyre në 24 orët e fundit, dhe ishte e dëshpëruar për të gjetur meshkujt e radhës. Frankie Considine ka rrëfyer se ka fjetur me plot 130 meshkuj dhe kjo i ka shkatërruar jetën.

Ndërsa Frankie shijonte emocionet, ajo pësoi dëme në shëndetin e saj mendor dhe fizik. Ajo kaloi në depresion, mori sëmundje të shumta dhe madje mbeti shtatzënë, pa e ditur kush ishte babai , përpara se të diagnostikohej me varësi seksi, një gjendje e njohur e shëndetit mendor. Ka rreth 660,000 femra në Mbretërinë e Bashkuar që vuajnë nga varë sia e se ksit. Sipas Royal College of Psychiatrists, 4%e popullsisë britanike janë të varur nga sek si dhe një e katërta e tyre janë gra. Shkaqet, megjithatë, mbeten të paqarta.

Në rastin e Frankie, ajo beson se malli i saj i pashuar për sek sin buronte nga trauma e divorcit të prindërve të saj dhe marrëdhënia e saj e vështirë me trupin e saj. Prindërit e saj u ndanë kur ajo ishte 13 vjeç dhe nëna e saj u shpërngul. Babai i saj punonte si shofer taksie, kështu që shpesh ishte në shtëpi vetëm, duke u ndierë e vetmuar dhe e izoluar.

Frankie humbi virgj ërinë e saj në moshën 14 vjeç dhe më pas vazhdoi të ketë një lidhje katër-vjeçare nga mosha 16 vjeçe deri në moshën 20 vjeçare. Por në një vit në marrëdhënie, ajo filloi të mashtronte të dashurin e saj. “Edhe pse e doja shumë, bëja se ks me dikë tjetër të paktën çdo dy javë,”- thotë ajo. Ajo përfundimisht i dha fund marrëdhënies pasi nëna e saj vd iq pas një beteje një vjeçare për kan cerin. Ishte kjo humbje që e bëri var ësinë e saj sek suale jashtë kontrollit, pasi ajo flinte me burra të pafund për të përballuar pikëllimin e saj. Në skajin e saj më ekstrem, Frankie thotë se flinte me katër burra brenda 24 orësh. Ndërkohë, shëndeti i saj mendor mori një goditje serioze, pasi ajo filloi të luftonte depresionin, ank thin dhe sul met e pan ikut.

Megjithatë, edhe kur këshillohej për depresionin e saj, ajo prapë prapë merrej me dëshirat – me burra që vinin rregullisht në shtëpinë e saj për se ks. Në fillim të vitit 2014, Frankie më në fund kapërceu ank thin e saj falë këshillave të rregullta, duke e lejuar atë të kthehej përsëri dhe të takonte njerëz. Më vonë atë vit, ajo filloi një marrëdhënie të menjëhershme me një burrë që takoi në Tinder. Ajo kurrë nuk i tregoi atij për të kaluarën e saj, dhe në prill 2017, ajo zbuloi se ishte shtatzënë. Vajza saj lindi në 17 janar 2018. Kur vajza e saj ishte gjashtë muajshe, Frankie dhe partneri i saj u ndanë dhe ajo filloi të shihte një terapist të ri për mbështetje. Përfundimisht, në moshën 26 vjeç, ajo u diagnostikua me var ësi sek si.

Sot, Frankie, miqtë e së cilës nuk kanë qenë asgjë tjetër veçse përkrahëse që kur ajo u tha atyre për diagnozën e saj , thotë se marrëdhënia e saj me sek sin është përmirësuar dhe tashmë e ka lënë pas varë sinë. Gjatë tre viteve të fundit Frankie thotë se ka fjetur me më shumë se 80 burra, miq, ish të dashur ose të tjerë që i takonte në barin me emrin sugjestionues Plenty of Fish (Peshq sa të duash).