Në vitin 2020, festivali i përvitshëm “Kënga Magjike” nuk do të zhvillohet. Në një postim në Instagram, producenti Ardit Gjebrea njoftoi se festivali do të rikthehet në pranverën e vitit 2021.

“Kënga Magjike në 2020-n – pushim. Në pranverën e 2021-shit, rikthehemi për t’u dhënë jetë hiteve të verës, për më shumë ritëm dhe ngjyra! ,” shkruan Gjebrea.