07.06.2023 04:39

Të fundit

Nga Poli Hoxha/ Nuk dua ti paragjykoj duke thënë se Gazmend Bardhi dhe kompani, me ndërgjegje dhe plan të paramenduar,...
..
spot_img
spot_img

Transformimi i Piramidës, Deutsche Welle promovon Tiranën si qytet model dhe...

Shumë shpejt gjiganti mediatik botëror Deutsche Welle do të publikojë një reportazh kushtuar transformimit të shpejtë të Tiranës, si një qytet modern dhe model....
..

Escobar i prerë: Asociacioni nuk varet nga Kurti. Ja qëndrimi ynë...

I dërguari i posaçëm i SHBA për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, kërkon që Prishtina të dalë shpejt me një propozim për të formuar një...