VIDEO/ Kjo është sfida më e re që ka “çmendur” rrjetet sociale – Lexo.al

VIDEO/ Kjo është sfida më e re që ka “çmendur” rrjetet sociale

Pas shumë sfidave që janë bërë virale pasi morën spunto nga “Ice Bucket Challenge”, kjo është e radhës.

Quhet “Sfida e kutisë” është sfida e re që po çmend rrjetet sociale.

Në fakt videoja e parë është postuar në Twitter në 2014 nga Ariel Oliver.

Videoja e saj u shpërnda 130 mijë herë brenda pak ditësh dhe shumë të tjerë u përpoqën ta imitonin. Kjo video është rrikthyer sërish në vëmendje të publikut këtë vit dhe shumë personazhe po e aplikojnë këtë lojë.