VIDEO/ Gruaja e nervozuar hedh mu@in e qenit në fytyrën e policit, çfarë ndodh pastaj? – Lexo.al

VIDEO/ Gruaja e nervozuar hedh mu@in e qenit në fytyrën e policit, çfarë ndodh pastaj?

Gruaja u përpoq për t’u kthyer në shtëpi me dy qentë e saj, kur oficerët e ndaluan atë për shkak të një aksidenti me makinë që kishte ndodhur.

E prekur me ndalesën, dhe duke pretenduar se ajo ishte rruga e saj e vetme për në shtëpi – gruaja zemërohet shumë shpejt.

Ajo bërtet: “Unë vetëm dua të shkojë në shtëpi – kjo është rruga e vetme…”.

Por kur policët i thanë se nuk kishte zgjidhje tjetër dhe se ajo duhet të shkojë në ndonjë rrugë tjetër, gruaja u acarua edhe më shumë.

Gruaja e zemëruar ulet poshtë, merr një thes të jashtëqitjes së qenit dhe ia hedh në fytyrën e policit.

Ngjarja thuhet të ketë ndodhur në Gold Coast, Australi.

Të ngjashme