Tiranë, rikthehen reshjet e dëborës (Video) – Lexo.al

Tiranë, rikthehen reshjet e dëborës (Video)

Në kryeqytet këtë mbrëmje të ftohtë janari kanë filluar reshjet e dëborës. Për Tiranën ky fenomen natyror është i rrallë, dhe qytetarët e kryeqytetit e presin me entuziasëm rënien e dëborës.

Në fakt për shkak të uljes së temperaturave ditët e fundit, kjo nuk është hera e parë që në Tiranë bie borë.

Edhe të dielën kryeqyteti u zbardh nga dëbora, pas 6 vitesh. Në këtë video të mundësuar nga Shqiptarja.com, shijoni reshjet e dëborës në kryeqytet.