Spanjë: Sulm në supermarket, i armatosuri thirri “Allahu Ekber” – Lexo.al

Spanjë: Sulm në supermarket, i armatosuri thirri “Allahu Ekber”

Një person i armatosur ka hapur zjarr në një supermarket spanjoll duke thirrur “Allahu Ekber”.

Sulmuesi, i cili raportohet se mbante benzinë dhe barut, hyri në dyqanin “Mercadona”, në rajonin Si Lagoas  në Spanjë.

Deri sa kishte blerës brenda në supermarket, personi i armatosur hyri brenda duke shtënë disa herë në ajër.

1