Si të përgjigjeni në testet shkollore kur nuk dini asgjë? (FOTO) – Lexo.al

Si të përgjigjeni në testet shkollore kur nuk dini asgjë? (FOTO)

Kur nuk i dini përgjigjet në testin që keni përpara, atëherë keni mundësinë të zgjedhni mes dy rrugësh: Të shkruani çdo gjë që ju vjen ndërmend nga njohuria e përgjithshme e juaja, ose të hyni përsëri të testoheni.

Për rrugën e parë, qoftë edhe nëse do të dështoni plotësisht në test, të paktën do të qeshni me të, ju dhe mësimdhënësi juaj, shkruan BrightSide.