Rrjedhjet e bardha vaginale, çdo gjë që duhet të dini – Lexo.al

Rrjedhjet e bardha vaginale, çdo gjë që duhet të dini

Rrjedhja vaginale shpesh i quajtur ‘mucus cervikal’, ose lëngu i qafës së mitrës është bërë nga gjëndrat brenda vaginës.

Ngjyra e rrjedhjeve vaginale ndryshojnë gjatë rrjedhës së ciklit menstrual dhe mund të ju tregojë për pjellorinë tuaj./e.e