Rrahje masive mes mbështetësve të pavarësisë së Katalonisë dhe atyre që janë kundër – Lexo.al

Rrahje masive mes mbështetësve të pavarësisë së Katalonisë dhe atyre që janë kundër

Gjatë viteve të fundit janë rritur tensionet për shkak të referendumit të Katalonisë për pavarësi nga Spanja.

Dhuna e shkaktuar nga forcat e rendit gjatë ditës së referendumit ishin kryetemë e medieve botërore, por edhe të liderëve të fuqive të mëdha botërore.

Por, sot ka shpërthyer një rrahje masive mes atyre që janë pro pavarësisë nga Spanja dhe aty  që janë kundër, dhe këtë gjë më së miri e shpjegon videoja e publikuar më poshtë.

Aty shihen qindra protestues duke u gjuajtur me karrige në qendër të qytetit të Barcelonës.