Reklamo në Lexo Al – Lexo.al

 

 

Lexo.al është sot një ndër portalet më të lexuara në Shqipëri. Përpos klikimeve, është një ndër më seriozët në tregun mediatik shqiptar kur vjen puna tek profesionalizmi dhe përkushtimi.

Rritja e shikueshmërisë, rritja e ndjekësve në rrjetet tona sociale dhe qindra mesazhet inkurajuese që marrim çdo ditë, janë dëshmi e një portal cilësor dhe në rritje.

 

Ndaj, Lexo.al është dritarja juaj më e mirë për të reklamuar biznesin tënd. Një vend ku informohen në ditë me dhjetëra mijëra qytetarë dhe shfletohen dhjetëra mijëra faqe.

Ne jemi të hapur për çdo bashkëpunim dhe të gatshëm që për këdo që do të njihet me statistikat tona dhe çmimet e reklamave në Lexo.al.

 

Organizata juaj e cilësdo kategori qoftë ka nevojë për një vend dinjitoz ku të reklamohet, ndaj kontaktoni në marketinglexo.al@gmail.com  / redaksialexo.al@gmail.com ose në numrin e telefonit +355697268533, për t’i dhënë më të mirën asaj!