Raportet e dëgjesave publike/ Ja çfarë kërkojnë beratasit – Lexo.al

Raportet e dëgjesave publike/ Ja çfarë kërkojnë beratasit

Raporti i dëgjesave publike në një tjetër qark, atë të Beratit, është bërë sot publik nga kryeministri Edi Rama.

Në raport evidentohet si më të theksuarat kërkesat për rrugë kryesore e dytësore, për ujë të pijshëm, punësimi dhe kujdesi ndaj lagjeve muzeale.

“Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Beratit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport”-shkruan Rama.

Të ngjashme