Puthja në ëndërr, çfarë fshihet pas shijes së mirë të natës? – Lexo.al

Puthja në ëndërr, çfarë fshihet pas shijes së mirë të natës?

Mund të dëshirosh gjatë gjithë ditës që të puthësh dikë në ëndërr e megjithatë, në mëngjesin e ensërm, e kupton që kjo gjë nuk ka ndodhur. Puthja në ëndërr, përveçse mund të jetë një çast I këndëshëm, fsheh edhe shumë dëshira që mund t’I keni në mënyrë të pandërgjegjshme.

Sipas një studimi , puthja në ëndërr tregon një komunikim shpirtëror, por jo vetëm. Një puthje në buzë mund të interpretohet si një mënyrë paralajmëruese për nënshkrimin e një marrëveshjeje.Nëse shikoni se po puthni partnerin e dikujt tjetër, tregon dëshirën tuaj për të pasur një lidhje të re.

Nëse po puthni dikë që nuk e pëlqeni, do të thotë se në jetën tuaj është dikush që po ju shtyn të bëni diçka që nuk dëshironi ta realizoni. Pra dikush po ju bën presion.Nëse po shikoni veten tuaj duke u puthur në puthje franceze, tregon se ju keni nevojë të shprehni emocionet tuaja më shumë dhe të rrisni pasionin në lidhjen tuaj nëse keni.