PSIKOLOGJI/ Si ta bësh dikë të ndjehet fajtor? – Lexo.al

PSIKOLOGJI/ Si ta bësh dikë të ndjehet fajtor?

Një djalë pyeti një vajzë në librari: “A e keni problem nëse ulem pranë jush?”

Vajza iu përgjigj me zë të lartë: “NUK DUA TA KALOJ NATEN ME TY!”

Të gjithë studentët në librari nisën të shohin djalin dhe ai u ndje shumë i sikletosur.

Pas disa minutash, vajza shkoi qetë-qetë tek tryeza ku ndodhej djali dhe i tha: “Unë studioj psikologji dhe e di se çfarë po mendon një burrë. U ndjeve në siklet, apo jo”?

Djali iu përgjigj me zë të lartë: “200 DOLLARE VETEM PER NJE NATE? PO KJO ESHTE SHUME!!!” Dhe të gjithë njerëzit në librari panë nga vajza të tronditur, ndërkohë që djali i pëshpëriti në vesh: “Unë studioj juridik dhe e di se si ta bëj dikë të ndjehet fajtor”. / Bota.al