Pse i ka ikur zëri Sali Berishës? Po Adriatik Llallës… – Lexo.al

Pse i ka ikur zëri Sali Berishës? Po Adriatik Llallës…

Nga Erjon Braçe

Kam prej mesdites qe, pres Sali Berishen te shkruaje, flase, bertase!!

Hic! Heshtje!

Janë 7 milionë euro të vogla në ajër.

Eshte akuza me e qarte dhe publike, e provuar tashme me mijera faqe veprime kontabile mes CEZ, nje banke ne Tirane dhe ndermjetesit mes qeverise dhe CEZ, Nuel Kala.

Jane para qe jane paguar nga CEZ ne llogarine e Nuel Kalaj dhe te terhequra cash, me canta nga ky i fundit!

Mendojeni njehere;

Ne 23 prill 2009, ne Kuvend eshte miratuar ligji per shitjen e OSHE tek CEZ;

Ne 16 dhe 23 qershor jane paguar nga CEZ tek Nuel Kalaj dhe terhequr cash prej tij, 7 milion euro!

Sali Berisha e shiti OSSH dy muaj para zgjedhjeve!

Tamam diten e zgjedhjeve jane terhequr 7 milion dollare me burim bleresin CEZ!

Sali Berisha, trimi qe pergjigjet per gjithcka, refuzoi te pergjigjet per kete ceshtje ne komisionin hetimor!

Ai duhet thirrur serish!

E fundit, po Prokuroria si e mbylli hetimin e privatizimit te OSSH?!

Po Gjykata e Larte si vendosi per mbylljen e ketij hetimi?!

Ky hetim sapo ka filluar!!

Mos harroni, janë 7 milionë euro të vogla.