Politikani shqiptar sfidon temperaturat e ulta, zhvishet dhe futet në ujë (FOTO) – Lexo.al

Politikani shqiptar sfidon temperaturat e ulta, zhvishet dhe futet në ujë (FOTO)

Shumë të rinj në Shqipëri kanë sfiduar motin duke dalë në temperatura të ulta të zhveshur në dëborë.

Lojën e nisën ca striptiste në Durrës, që pasi ra bora e para, dolën nga klubi i natës ku po kërcenin dhe dhanë një shfaqe fantastike në mes qytetit.

Pastaj ishte një burrë nga Tropoja, që në temperatura disa gradë minus në atë qytet u zhyt në lumë.

Së fundmi, të njëjtën gjë e ka bërë edhe kreu i bashkisë së Përmetit, Gilberto Jaçe.

Nga fotoja, duke ish-kreu i bashkisë, i cili i zhveshur dhe është futur, ku nga pas duket zona e gjitha e mbuluar më dëborë.

Por, nuk është e gjitha aq tragjike, pasi po ta shohim me vëmendje, uji në të cilin është futur Jaçe, është ujë i llixhave të Bënjës, dmth është i ngrohtë.

1