“O do më vrasin edhe mua ata, o do i vras unë”, reagimi i vëllait të viktimës në Lushnje – Lexo.al

“O do më vrasin edhe mua ata, o do i vras unë”, reagimi i vëllait të viktimës në Lushnje

Ngjarja e një natë më parë që tronditi qytetin e Lushnjës ku mbetën dy të vrarë dhe dy të plagosur, ka lënduar thellë familjarët dhe të afërmit e viktimave por jo vetëm. Kështu me anë të një statusi në “Facebook”, ka reaguar dhe vëllai i të ndjerit Zamir Latifi i cili në “Facebook” mban emrin Mario Corana.