Mrekullia e natyrës kosovare, Ujëvara e ngrirë e Mirushës (Foto) – Lexo.al

Mrekullia e natyrës kosovare, Ujëvara e ngrirë e Mirushës (Foto)

Ujëvara e Mirushës është bërë atraksion për turistët. Edhe pse zakonisht kjo ujëvarë vizitohet gjatë pranverës dhe verës, temperaturat e ulëta kanë ndikuar që vizita të ketë edhe në dimër.

Pas temperaturave deri në -24 gradë celsius, Ujëvara e Mirushës është ngrirë e tëra.

Ka qenë edhe televizioni i njohur kanadez që në raportimin për temperatura e ulëta në Evropës, pamjet kryesore i ka paraqitur nga Mirusha.

Kameramani dhe fotografi, Jeton Sopa, ka realizuar një set fantastik të fotografive nga kjo ujëvarë.

1 2 3 4 5