Moti i ftohtë, shpëtohet çifti i të moshuarve në Sarandë – Lexo.al

Moti i ftohtë, shpëtohet çifti i të moshuarve në Sarandë

Një çift të moshuarish u gjetën në gjendje të rëndë shëndetësore për shkak të të ftohtit në Sarandë.

Çifti u gjet në një godinë të braktisur në Qafë-Gjashtë.

Ata u zhvendosën prej aty në konviktin e qytetit dhe gjendja e tyre po mbahet nën vëzhgim të vazhdueshëm.