Lori Hoxha nuk “ngopet”, ja çfarë bën (Foto) – Lexo.al

Lori Hoxha nuk “ngopet”, ja çfarë bën (Foto)

Entuziazmin e borës së parë pas shumë vitesh e ka përjetuar dhe Lori Hoxha.

Nuk mund të mungonte një dalje e saj në borë. Ajo duket më e lumtur se asnjëherë me ‘çudinë’ që ndodhi në kryeqytet.

Ajo ka shkruar në postimet e saj se është duke festuar si një fëmijë i vogël nga lumtuaria e borës.

“ Skemi parë borë me sy, na falni”-shkruan ajo në një postim tjetër ku është shtrirë në rrugën e mbuluar nga bora.