Kylie Jenner kritikohet nga adhuruesit amerikanë për setin 360 dollarësh të grimit – Lexo.al

Kylie Jenner kritikohet nga adhuruesit amerikanë për setin 360 dollarësh të grimit

Kompania e Kylie Jenner, Kylie Cosmetics, po ofron një set të brushave për grim si risi në treg, e përderisa ka adhurues që janë gëzuar për produktin, shumë të tjerë janë të pakënaqur për çmimin.

Seti që përmbanë disa brusha është produkti i tretë nga Silver Series që ofrohet për 360 dollarë.

Shumë blogje të modës dhe adhurues në Twitter kanë shprehur zhgënjimin për çmimin, duke e detyruar Kylie Jennerin të përgjigjet vetë në rrjetin social.

 I have developed for you guys the most amazing luxury brushes ever. I am very excited! Real brushes don’t compare to synthetic brushes. Different performance/quality/everything. I am 100% down to do an entire synthetic line in the future which will ultimately be cheaper.

“Unë kam zhvilluar për ju setin më luksoz dhe më fantastik të brushave ndonjëherë. Jam shumë e ngazëllyer. Brusha reale nuk krahasohen me brushat sintetike. Performancë tejtër, cilësi dhe gjithçka”.

“Unë jam pro për të bërë një linjë sintetike 100 për qind në të ardhmen, e që do të jetë shumë mëe lirë”, deklaroi Jenner.

Jenner, e cila e pret fëmiun e saj të parë me Travis Scott në fillim të vitit 2018, u përgjigj ndaj kritikave me foto të linjave tjera të brushave dhe çmimit të tyre në krahasim me setin e saj.

Nuk është hera e parë që Kylie gjendet në mesin e kritikave për linjën e saj kozmetike.

Të ngjashme