Ku po shkoni kështu? Këto yje ngatarojnë artin me industrinë rozë (Foto) – Lexo.al

Ku po shkoni kështu? Këto yje ngatarojnë artin me industrinë rozë (Foto)

Disa thonë se bikinit po vijnë duke u bërë gjithmonë e më të vogla.

Por duket se bikinit nuk po bëhen të vogla.

Megjithatë dizajnet e reja janë kaq seksi.

Shikoni këto yje dhe do befasoheni.

Fotot janë mbledhur nga Daily Star.

Të ngjashme