Gërsheta të bukura dhe të lehta për të gjitha llojet e flokëve – Lexo.al

Gërsheta të bukura dhe të lehta për të gjitha llojet e flokëve

Sezona festive ka filluar, ndërsa me të edhe sezona e fotografive të reja në rrjete sociale!

Nuk keni kohë apo para të shkoni në sallone të bukurisë dhe të bëheni gati për këtë sezon? S’ka problem, sepse më poshtë e keni një listë me disa stile interesante të flokëve, të cilat nuk janë tejet të lehta.

Vetëm zgjedheni stilin e preferuar, dhe bëhuni gati për të festuar!

strong AND pretty. get you a BFF that can do both. 👵🏼

A post shared by KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) on

Të ngjashme