FOTOT/ Ja si ta zbuloni çdo person që ju ka injoruar kërkesën për tu bërë miq në Facebook – Lexo.al

FOTOT/ Ja si ta zbuloni çdo person që ju ka injoruar kërkesën për tu bërë miq në Facebook

Nëse jeni përdorues i rrjetit social ‘Facebook’, me siguri e dini atë ndjenjën e pakëndshme kur e pritni dikë që t’jua pranojë kërkesën për tu bërë miq.

Por, ekziston një mënyrë shumë e lehtë dhe e thjesht për ta shikuar listën e krejt njerëzve të cilët nuk jua kanë pranuar kërkesën për tu bërë miq, transmeton Telegrafi.

Kyçuni në Facebook dhe klikoni ikonën “Friends” në pjesën e djathtë të ekranit

Të ngjashme