Teknologji – Lexo.al
Kompleksiteti i jetës ka sjell dhe ndryshimin e trurit, ja sa ishte truri i njerëzve të parë (FOTO)

Evolucioni i trurit të njeriut mund të ketë ndodhur shumë më gradual se sa mendohej.

Kujdes! iPhone në mesin e telefonave me radioaktivitetin më të lartë

Për pjesën më të madhe të njerëzve, telefoni inteligjentë është shoku më i mirë. Është.

Shkencëtarët japonezë shpikin lëkurën elektronike, do përdoret për të monitoruar problemet shëndetësore

Një lëkurë mjaft e hollë elektronike, e cila vendoset në lëkurë, ka një monitor e.

ESA nis kërkimin për shenja jete në Mars

Sonda kozmike evropiane është vendosur në afërsi të Marsit, për t’u përgatitur për analizën e.

Paraardhësi i njeriut ka folur më herët se sa është menduar

Paraardhësit tanë kanë mësuar të flasin shumë më herët sesa mendonim deri tani. Ekspertët besojnë.

Tre nga kërcënimet që nga inteligjenca artificiale bien në duart e gabuara

Në një raport, të titulluar Shfrytëzimi keqdashës i inteligjencës artificiale, paralajmërohet se kjo e fundit.

Zbulohet supernova e vjetër 10.5 miliardë vjet

Astronomët sot kanë bërë të ditur se kanë zbuluar një shpërthim të madh kozmik të.

Në Neptun zbulohet ajo që po kërkohej me dekada

Teleskop Hubble ka regjistruar stuhinë e errët në Neptun, e madhe sa hapësira ndërmjet SHBA-së.

A e dini se mund të flisni deri në gjashtë persona me video në Facebook dhe Messenger

Facebook Messenger ka shtuar një veçori të re. Që nga sot mund të shtoni edhe.

Pajisja që mund t’ju shpëtojë nga infarkti

Në raste infarkti, personat që janë pranë të sëmurit duhet ti bëjnë patjetër sa më.