Stil – Lexo.al
Të fiksuar pas ’emoji’ në Instagram? Lulja që do të zgjidhni do t’ju tregojë kohën kur do të martoheni

A jeni i interesuar të dini kur do të martoheni? Ose, a jeni tashmë i.

A është vërtetë e nevojshme të urinosh pas seksit, çfarë rekomandojnë mjekët?

Është e vërtetë se sëmundjet e traktit urinar (STU) janë të zakonshme tek femrat dhe.

Erosi dhe pozicionet, si i mendojnë femrat dhe meshkujt?

Meshkujt dhe femrat kanë mendime te ndryshme për pozicionimin në seks. Ja disa prej mendimeve.

Arsyet pse meshkujt refuzojnë erosin

Edhe pse shumë mendojnë se burrat janë gjithmonë për seks, në kohën e sotme shumë.

Shtrati, meshkujt si duhet të luajnë me femrat!

Për femrat paraloja është shumë e rëndësishme, sepse nëse kjo pjesë nuk fillon siç duhet,.

Femra, 10 gjerat që nuk duhet të bëni gjatë erosit

Përgjatë aktit seksual disa vajza nuk bëjnë asgjë-vetëm ndalojnë dhe presin te vije kënaqësia qe.

Arsyeja shqetësuese përse çiftet e martuara puthen më pak se një herë në javë

Së pari vjen dashuria, martesa… po më pas? Sa zgjat romanca, çfarë e mban gjallë.

E vërtetë apo mit: A e ndryshon erosi madhësinë e zogut? Gjinekologët japin përgjigjie

A e ndryshon seksi madhësinë e vaginës? Në mos t’ju ketë shkuar juve ndërmend kjo.

Gratë që i hypin.. biçikletës janë më aktive në krevat sepse..

Gratë të cilat bëjnë sa më shumë milje duke çikluar, aq më të mirë kanë.

3 llojet e erosit që çdo çift duhet të bëj

Autori i librit bestseller, “Meshkujt vijnë nga Marsi, gratë vijnë nga Venusi” thonë se janë.