Ekonomi – Lexo.al
Projekti TAP me ritme të shpejta, vitin tjetër do të jetë funksional

Ndërtimi i gazsjellësit TAP po shkon drejt fundit sipas parashikimeve. Nga Zvicra kompania njoftoi zyrtarisht.

Kreditë e këqija ulen me 6.3 %

Kreditë e këqija në bankat shqiptare janë ulur me 340 milionë dollarë në harkun kohor.

Aksioni kundër informalitetit, gjobiten 1420 biznese dhe mbyllen 212

Shërbimi i Tatimpaguesit ka asistuar ballë për ballë më shumë se 17,000 tatimpagues, 3,500 është.

Ekonomia shqiptare, guvernatori Sejko takim në FMN dhe BB: Jemi në trend pozitiv

Në datat 13-15 tetor, guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko mori pjesë në mbledhjey.

Shqiptarët u rikthehen biçikletave

Eksportet e biçikletave dhe mjeteve jo motorike u rritën gjatë 2016-s me 12%, pas dy.

Ahmetaj në Vlorë, viziton zyrën e punës, “Brenda 100 ditësh mbi 110 mijë dokumente do të ofrohen online”

Ministri i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj, ne kuadër të axhendës së aktiviteteve në qarkun.

Publikohet platforma informuese për tatimpaguesit: Shërbimet që përfitohen

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara dhe Berzh.

Qeveria zhbllokon prokurimet

Pak kohë para zgjedhjeve të qershorit institucionet në vend rënduan dorën e tenderave madje disa.

Tatimet thirrje qytetarëve: Denonconi evazionin dhe informalitetin, sjelljet jo etike të administratës

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, në një njoftim zyrtar vlerëson dhe beson që, përfshirja e.

Çfarë duhet të garantojë qeveria ndaj biznesit të vogël

Do të duhej një debat i pafund për të vendosur shtrirjen e TVSH në të.