Burrit i shpërthen në duar iPhone 7, kujdes dhe ju.. (Video) – Lexo.al

Burrit i shpërthen në duar iPhone 7, kujdes dhe ju.. (Video)

Kamerat e sigurisë të instaluara në një dyqan, kanë filmuar momentin kur një burri i eksplodon në duar telefoni iPhone 7 duke u përfshirë gjithë hapësira nga zjarri.

Videoja e publikuar në YouTube dhe flyheight.com, shfaq momentin kur dy burra derisa po qëndronin të ulur, shpërthen telefoni duke ua futur frikën në palcë.

Ende nuk dihet nëse burri që po mbante ne dorë telefonin ka pësuar ndonjë lëndim serioz, apo thjesht ka shpëtuar i frikësuar.