Beyonce në skenë, “luftë” për të mos nxjerrë gjoksin – Lexo.al

Beyonce në skenë, “luftë” për të mos nxjerrë gjoksin

Ka ndodhur edhe më parë, por asnjëherë për Beyonce.

Koreografia e Beyonce gjithmonë është vlerësuar si ndër më të mirat, por në një koncert bamirësie ajo nuk ka dhënë dot 100 % e saj, pasi ka pasur një problem me veshjen.

Nga sa dallohet në video pjesa e dekoltesë së saj ka qenë më e lirë nga ç’duhej dhe rrezikonte të ekspozonte gjoksin e këngëtares.

Por Beyonce e ka kuptuar këtë dhe ka marrë masat pa ndërprerë këngën, edhe pse kjo i kushtoi paksa në performancë.