Assange: Raporti i CIA-s është i politizuar dhe pa dëshmi – Lexo.al

Assange: Raporti i CIA-s është i politizuar dhe pa dëshmi

Raporti i CIA-s për ndërhyrjen ruse në zgjedhjet amerikane, është i motivuar politikisht dhe nuk përmban ndonjë dëshmi, tha sot Julian Assange gjatë një konference për shtyp në internet.

Themeluesi i WikiLeaks Julian, Assange në pyetjen gjatë një konference për shtyp në Internet, përsëriti pretendimin e tij se WikiLeaks nuk ka marrë snjë e-mail të hakuar nga qeveria ruse, raporton AP.

Të ngjashme