Armina: Shumë shpejt do martohem me Zenin. Babi i Zenit mezi pret të më shohë nuse – Lexo.al

Armina: Shumë shpejt do martohem me Zenin. Babi i Zenit mezi pret të më shohë nuse

Armina Mevlani ka qenë e ftuar në emisionin “Pasdite me Rudinën”.

Ajo ka zbuluar aty, se shumë shpejt, do të martohet më në fund me Shkëlzen Berishën.

Kjo gjë, sipas saj, vjen prej faktit se familjet e tyre mezi presin që t’i shohin si bashkëshortë.

“Kemi filluar ta planifikojmë, ku dhe si do të jetë.

I kemi shkruar idete tona në një letër dhe presim ta bëjmë pas një viti, ose dhe pak më vonë.

Përpara kemi menduar një festë familjare, me shpejt, për miqtë dhe familjet tona, duke qenë se ata kanë shumë dëshirë” , ka treguar Armina.

Me sa duket, Sali mezi pret ta fusë brenda në shtëpi si nuse!p.s