A jeni super-inteligjent? Vetëm 1.2% e njerëzve në botë e dinë zgjidhjen – Lexo.al

A jeni super-inteligjent? Vetëm 1.2% e njerëzve në botë e dinë zgjidhjen

Një detyrë që ka të bëjë me matematikën ka marrë vëmendjen e rrjeteve sociale nëpër botë.

Sipas raporteve thuhet që vetëm 1.2 për qind e popullsisë në botë arrijnë ta zgjidhin këtë detyrë në mënyrë të saktë, ndërkaq ata që e arrijnë këtë konsiderohen si super-inteligjent.

Provoni ta zgjidhni dhe kuptojeni nëse jeni njëri prej 1.2 për qind të njerëzve super-inteligjent në botë.

DETYRA:

Të ngjashme